BOEHRINGER INGELHEIM ЯК ІНВЕСТОР

Фармацевтична компанія Boehringer Ingelheim оприлюднила фінансові показники минулого року. Об'єми продажів за цей період виросли на 15,7%, досягнувши 18,1 млрд євро. Витрати компанії на наукові дослідження і розробки перевищили 3 млрд євро, з яких 2,7 млрд інвестовано в створення лікарських препаратів для медичного вживання.
«У медицині як і раніше більше питань, ніж відповідей. Ми і далі докладатимемо всіх зусиль для пошуку рішень в областях, де доки не існує відповідних задовольняючих методів терапії. Великий об'єм інвестицій в цей напрям відображає наші корпоративні цінності», – розповів голова Ради директорів компанії Boehringer Ingelheim Хубертус фон Баумбах. Торік спостерігалося зростання по всіх напрямах діяльності Boehringer Ingelheim.
Зокрема, в 2017 році компанія Boehringer Ingelheim досягла зростання продажів більш ніж на 1 млрд доларів шести рецептурних препаратів: респіраторного препарату Спіріва, антикоагулянта Прадакса, протидіабетичних препаратів Тражента і Джардінс, а також препарату Варгатеф для лікування ідіопатичного легеневого фіброзу і антигіпертензивного препарату Мікардіс. В цілому зростання продажів препаратів підрозділу досягло 6,9% з врахуванням коливань курсів валют, тобто більше 12,6 млрд євро (+5,0% у євро).
Таким чином, в загальному об'ємі продажів на долю підрозділу рецептурних препаратів доводиться близько 70%. Також компанія розпочала клінічні дослідження I фази 13 нових препаратів. «Сьогодні в нашому портфелі розробок 80 нових дослідницьких проектів, – заявив Хубертус фон Баумбах. – Це забезпечує нам хороші перспективи для стійкого розвитку бізнесу в цілому і особливо для інновацій, які приносять користь пацієнтам».

БаДМ - Ми працюємо для Вас!