ВІТАМІНИ ДЛЯ ДИТЯЧИХ ЗУБІВ «НУТРІЖЕН БЕБІТАМІН БОНІДЕНТІ»

01-2558887.jpg

Щоб дитячі зуби були міцними і не псувалися карієсом, важливо ретельно стежити за ними з моменту їх появи і допомагати їх розвитку правильно підібраними комплексами вітамінів з мінеральними з'єднаннями. 
Вживання фтору рекомендоване Американською Асоціацією стоматологів і Американською Академією Дитячої стоматології: зазвичай запрошують на прийом батьків з однорічним малям або в усякому разі не пізніше, ніж через півроку після появи першого зуба. Сенс такого раннього візиту до фахівця -  можливо найшвидше розпізнання і усунення проблеми. Карієс частіше розвивається після року.
Фтор здавна вважається ефективним засобом боротьби з карієсом: у дітей і дорослих він значно знижує ризик розвитку каріозних змін.  Фтор в організм людини потрапляє здебільшого з питною водою і з продуктами харчування. 
Оптимальним вмістом фтору у воді має бути 0,8—1,5 міліграм/л. При такому вмісті фтору, вода є добрим профілактичним засобом від карієсу. Аналіз води на фтор показує, що його вміст в різних регіонах України істотно розрізняється.
Фахівці використовують такий термін як «геохімічний регіон»: від найнижчого 0-0.3мг/л  в Закарпатті до найвищої концентрації в Полтаві – 3.0мг/л. 
Потрапляючи в організм, фтор надає системний вплив на зубну емаль. Вбудовуючись в кристалічну решітку зубної емалі, фтор збільшує її міцність, робить її стійкою до дії несприятливих чинників.
Вживання фторованої води та фторвмісних вітамінів дозволяють системно нормалізувати рівень фтору в організмі. Вважається, що систематичний прийом фтору на 60 % знижує ризик виникнення карієсу.
Харчові добавки на ринку України, що містять фтор, для дітей молодшого віку представлені препаратом «Нутріжен Бебітамін Боніденті», який містить вітамін Д3 і фторид натрію, та випускаються у формі крапель. 
Враховуючи, що «Нутріжен Бебітамін Боніденті» містить 50% (для дітей 6-12 міс.) від рекомендованого добового вжитку фтору та 35% для дітей 1-3 років, надлишкове потрапляння фтору в організм з препаратом, при правильному вживанні – виключено.
«Нутріжен Бебітамін Боніденті» не містить фарбників, ароматизаторів, консервантів, підсолоджувачів, вітаміну Д тваринного походження і фенілаланіна.
Рекомендації по вживанню: для дітей 6-12 міс. і діти 1-3 роки по 4 краплі (0,15 мл) в добу. Капати препарат можна прямо в рот маляті або додавати в дитяче харчування або фруктовий сік чи воду. 
Застереження при вживанні. Індивідуальна чутливість до компонентів. Не застосовувати, якщо дитина приймає інші вітамінні препарати. Не перевищувати рекомендоване добове дозування

БаДМ - Ми працюємо для Вас!