«ЛЕСНОЙ БАЛЬЗАМ» – ЗАХИСТ ІМУНІТЕТУ

Створюючи свою продукцію, фахівці бренду «Лесной бальзам» використовують перевірені часом рецептури, підсилюючи їх сучасними високоефективними інгредієнтами.
В основі всіх засобів - запатентований відвар трав, витяжки хвойних екстрактів і рослинні компоненти з високими антибактеріальними і протизапальними властивостями. Відвар складається з екстрактів кропиви, ромашки, деревію, чистотілу та звіробою.
В асортименті бренду «Лесной бальзам» - серія зубних паст і ополіскувачів, дія яких спрямована як на вирішення різноманітних проблем порожнини рота, так і на підтримку здоров'я зубів та ясен.
Щоденне використання продукції «Лесной бальзам» допоможе ефективно і без зусиль поратися з нальотом на зубах, зміцнювати ясна і підтримувати імунітет порожнини рота. Правильно підібрані засоби по догляду за зубами та яснами - це перший і найважливіший крок до профілактики основних стоматологічних захворювань.
Всі зубні пасти і ополіскувачі «Лесной бальзам», крім відвару трав, містять хвойний комплекс на основі хлорофілокаротинової пасти або олії ялиці, який має потужний протизапальний та антибактеріальний ефект.
В асортименті бренду: різноманітні продукти, які допомагають підтримувати щоденне здоров'я зубів, ясен, захищають від карієсу, живлять, зміцнюють і тонізують ясна, забезпечують свіжий подих, перешкоджають розмноженню бактерій і утворенню нальоту протягом дня; спрямовані на усунення специфічних проблем, наприклад, запалення ясен.
Зубні пасти «Лесной бальзам» рекомендується використовувати як базовий догляд за порожниною рота, а ополіскувачі - після чистки зубів для додаткової боротьби з бактеріями та зубним нальотом. Найважливіший плюс зубних паст і ополіскувачів «Лесной бальзам» - можливість використовувати їх щоденно завдяки ретельно підібраному м'якому складу, який є безпечним для мікрофлори порожнини рота і підтримує природні процеси захисту зубів та ясен.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!