ВІД БОЛЮ У ГОРЛІ – ВОКАСЕПТ

Комбінований препарат ВокаСепт – лікарський засіб, застосовується для лікування кашлю і для усунення болю у горлі.

Vokasept.jpgЛьодяники ВокаСепт 

ВокаСепт є антисептичним комбінованим препаратом для місцевого застосування при інфекційних захворюваннях ротової порожнини і глотки.
Основні активні компоненти мають синергічну дію, відносно широкого спектру грампозитивних й грамнегативних мікроорганізмів виявляють антимікробну дію, запобігають приєднанню вторинної бактеріальної інфекції при вірусних захворюваннях верхніх дихальних шляхів.
Натуральні лікувальні добавки, які входять до складу препарату, зменшують болісні відчуття у горлі і чинять пом’якшувальну дію на слизову оболонку.
1 льодяник містить: амілметакрезолу 0,6 мг; 2,4-дихлорбензилового спирту 1,2 мг;
Виробляють ВокаСепт Льодяники у вигляді льодяників для розсмоктування:
Призначають ВокаСепт Льодяники у випадках інфекційно-запальних захворювань порожнини ротоглотки: фарингіт, тонзиліт, ларингіт, афтозний стоматит, грибкова інфекція ротової порожнини, гінгівіт, запальні процеси порожнини рота й горла, включно із захворюваннями професійного походження – у викладачів, працівників хімічної та вугільної промисловості та т.ін.)
Дорослим та дітям віком від 7 років рекомендовано кожні 2–3 години розсмоктувати по 1 льодянику, але не більше 8 льодяників на добу. Лікування слід продовжувати до зникнення симптомів, але не більше 5 днів.
Виробник: Максон Хелткер Пвт. Лтд. для Макпар Експортс Пвт. Лтд., Індія


БаДМ - Ми працюємо для Вас!