JERICHO – КОСМЕТИКА З БЕРЕГІВ МЕРТВОГО МОРЯ

Компанія БаДМ - ексклюзивний імпортер косметики JERICHO в Україні
Сучасна історія лідерства 

Сторінки з Jericho SPA presentation 2_8-1.jpgКомпанія Paloma Dead Sea Ltd четверте десятиліття займається виробництвом косметики і є першим на сучасному світі підприємством, що почало розробку та виготовлення косметичних і терапевтичних засобів на основі солей, мінералів і чорної грязі Мертвого моря. Також Paloma Dead Sea Ltd є однією з двох компаній, що мають квоту на видобуток мінеральної грязі на глибині 100-140 метрів, де концентрація унікальних мінералів досягає максимальних значень.
Бездоганна якість продукції і самовіддана праця професіоналів зробили Paloma Dead Sea Ltd. абсолютним лідером в області виробництва засобів для здоров'я та краси.
Косметика Jericho - наша нова вершина!  

JERICHO – елітна косметика Мертвого моря 

Проведені наукові дослідження продемонстрували дієву ефективність косметики JERICHO від Paloma Dead Sea по зменшенню кількості і глибини зморшок. Результати багаточисельних контрольних вживань дозволяють говорити про безперечний «розгладжуючий» і анти-віковий ефект продуктів Мертвого моря, здатних творити дива.
У створенні засобів по догляду за шкірою JERICHO застосовуються унікальні формули, в яких використовуються високоякісні природні інгредієнти, а також мінеральна вода, сіль і лікувальна грязь Мертвого моря.
Уся продукція, що виробляється компанією, перевірена і схвалена експертами Міністерства охорони здоров'я Ізраїлю, відповідає стандартам ISO 9002, схвалена FDA, вироблена відповідно до стандартів GMP і користується заслуженою популярністю по всьому світу. 

Природне диво 

SkinCare right.jpgМертве море - загадкове, незрозуміле, оточене міфами. Воно настільки насичено різними солями, що концентрація їх досягає понад сорок відсотків — досягти такої складно навіть штучно, оскільки така кількість солі просто не розчиняється у воді. Але якщо й досягти такої концентрації, відтворити чудодійний склад води Мертвого моря неможливо — настільки різноманітні всілякі солі, що присутні в цій воді.  

Стародавня історія 

Легендарна цариця Клеопатра, одна з найкрасивіших жінок в історії людства, отримала область Мертвого моря практично як подарунок. Марк Антоній спеціально для Клеопатри завоював цю землю. Прекрасна Клеопатра використовувала грязі і солі Мертвого моря для омолоджування, тому що, поза сумнівом, знала про вражаючу дію на шкіру його мінералів.
Для цариці на берегах Мертвого моря навіть були побудовані майстерні по приготуванню ліків і косметики, тисячолітні фундаменти яких можна побачити і сьогодні.
Цілющі якості Мертвого моря та багаторічний досвід фахівців, що виготовляють косметику, дозволяють продуктам JERICHO досягати приголомшливих результатів в лікуванні, омолоджуванні організму і профілактиці процесу старіння.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!