Ефірні олії «Екобарс» для легкого дихання

масла Экобарс.jpg

ЕФІРНІ ОЛІЇ ДЛЯ ЛЕГКОГО ДИХАННЯ

ТОВ «Жаклін плюс» з гордістю презентує новинку – ефірні олії в капсулах ТМ «Екобарс».

Це букет індійських рослин для здорового і чистого дихання.

Можливе використання для інгаляцій чи для аромотерапії і дезорірування приміщень.

Кожна капсула містить :


Ефірні олії, що входять до складу капсул ТМ «Екобарс», мають приємний запах і здавна відомі своїми профілактичними і терапевтичними властивостями.

Вміст капсул ТМ «Екобарс» може використовуватися для:

Також компоненти, що містяться в капсулах ТМ «Екобарс», сприяють активізації обмінних процесів в тканинах і пригнобленню зростання і поширення патогенної флори.

Такий широкий спектр дії на організм людини забезпечують корисні властивості складових капсули, а також гармонійне їх поєднання.

Ефірна олія сосни має протизапальні, антибактеріальні, стимулюючі, тонізуючі, дезінфікуючі, антисептичні і пом'якшувальні властивості.

Ажгон - високо цінується у фармацевтичній промисловості як лікарська сировина для здобуття ефірної олії, що містить тимол, який використовується у медицині як антисептик.

Камфорний лавр– дуже потужний засіб для полегшення дихання, поліпшення роботи серця і нервової системи, усунення набряків, анальгетик, лікує захворювання дихальних шляхів, запальні процеси, дає заспокійливий і охолоджуючий ефект.

Евкаліпт –лікує захворювання дихальних шляхів, головний біль і невралгію, кашель, полегшує дихання.

М'ята – природний антисептик, володіє протизапальною, охолоджуючою і болезаспокійливою дією. М'ята тонізує і освіжає, лікує нежить, запалення і головний біль, збуджує апетит.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!