ABN ОМЕГА

Риб'ячий жир містить вітаміни A і D, а також жирні омега -3. Жирні кислоти входять до складу клітинних мембран, будучи життєво важливою «одягом» клітин. Особливо багато жирів в клітинних мембранах нервових клітин, головного і спинного мозку.
Щоб подбає про своїх клітинах потрібно або є багато-багато риби або додавати омегу в організм, купуючи препарати.
Але препарат препарату ворожнечу. У різних продуктах неоднакова концентрація жирних кислот. ЕРА (ейкозапентаєнова) і DHA (докозагексаєнова) кислоти - це і є найцінніше в омега жирних кислотах. Коли медики говорять про користь Омеги 3, то в першу чергу говорять про EPA і DHA жирних кислот.
Високоякісні добавки Омега-3 повинні мати зміст EPA і DHA не менше 500 мг.
ABN Omega - 3 гарантує утримання 700 мг EPA і DHA на капсулу, що забезпечує дуже високу якість продукту!
Порівняйте зміст EPA і DHA в інших добавках, щоб оцінити наскільки високий рівень ABN Omega - 3

Про продукт

ABN Омега-3 містить риб'ячий жир 99.5%.
Симптоми дефіциту Омега-3
Усереднений типовий раціон сучасної людини, як правило, містить у 10 - 25 разів більше омега-6 жирних кислот, ніж омега-3 жирних кислот. Такий перевага омега-6 дієтологи вважають невірним, а іноді і небезпечним.
Симптоми дефіциту жирних кислот омега-3 можуть бути знайомі дуже багатьом: втома, погана пам'ять, сухість шкіри, проблеми з серцем, перепади настрою або депресія, поганий кровообіг.
Дуже важливо мати правильне співвідношення омега-3 і омега-6.
Додавання в раціон риб'ячого жиру ABN Omega 3 допоможе збалансувати їх пропорції в організмі.

Гарантії високої якості

Кому підходить

Омега-3 кислоти стимулюють відновлювальні процеси організму, благотворно впливають на шкіру, попереджають захворювання серця, знижують поганий холестерин, перешкоджаю старіння. Клінічні дані найбільш переконливі щодо серйозних поліпшень в області серцево-судинних захворювань і проблем, які сприяють розвитку серцево-судинних захворювань, але омега-3 жирні кислоти можуть також використовуватися у випадках:
Омега-3 останнім часом стала досить популярні засобом проти ламкості волосся і як допомогу сухий, зуд. Щоденна доза зазвичай становить близько 1000 мг риб'ячого жиру і не повинна перевищувати 3000 мг в день.
Продукт є зареєстрованим товарним знаком Active Body Nutritions

БаДМ - Ми працюємо для Вас!