«ДАРНИЦЯ» ПЕРЕМОГЛА У 2 НОМІНАЦІЯХ КОНКУРСУ «ВИБІР РОКУ»

Міжнародний фестиваль-конкурс «Вибір року» є одним з найбільш відомих і авторитетних рейтингів в Україні. Цьогоріч у 17-й раз були названі найпопулярніші торгові марки нашої країни. За визнання боролися більш ніж 2000 номінантів у різних категоріях.
Українці вдруге поспіль визнали «Фармацевтичну фірму «Дарниця» кращою вітчизняною фармацевтичною компанією року. Цьогорічний успіх подвійний: лікарський засіб Цитрамон-Дарниця, який випускає компанія, здобув титул «Вибір року» в номінації «Препарат року від головного болю».
Особливістю конкурсу «Вибір року» є дослідження думки безпосередніх споживачів товарів та послуг. Лідер у кожній номінації визначається за результатами комплексного дослідження ринку. Опитування респондентів та обробку даних проводить компанія Kantar TNS Ukraine. Результати дослід¬ження щорічно проходять аудит компанії Deloitte Ukraine.
Так, за даними всеукраїнського маркетингового дослідження споживчих вподобань, репрезентативного для дорослого населення віком 18+, «Фармацевтична фірма «Дарниця» перемогла в номінації «Вітчизняна фармацевтична компанія року», отримавши підтримку понад третини споживачів та обійшовши найближчого конкурента на 23,8%. У номінації «Препарат року від головного болю» 26,4% споживачів віддали першість препарату Цитрамон-Дарниця з-поміж лікарських засобів вітчизняного та іноземного виробництва.
Про компанію
ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» — один з найбільших національних виробників лікарських засобів, що спеціалізується на виробництві твердих лікарських форм, розчинів для ін’єкцій в ампулах, крапель, м’яких лікарських форм, стерильних порошків для приготування розчинів для ін’єкцій та інфузійних розчинів. Портфель компанії включає близько 250 найменувань готових лікарських засобів.
За матеріалами прес-релізу компанії
ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця»

БаДМ - Ми працюємо для Вас!