НОВИЙ СКЛАДСЬКИЙ КОМПЛЕКС КОМПАНІЇ БАДМ

У липні 2017г компанія БАДМ відкрила новий сучасний складський комплекс за адресою: смт. Гостомель, вул. Центральная,1.
Введені в дію складські потужності дозволяють істотно збільшити можливості компанії по об'ємах відвантаження, кількості клієнтів і якості їх обслуговування.
Новий складський комплекс – це нові можливості і перспективи!

В новому складському комплексі упроваджені: 

Окрім вищезгаданого, на новому складі БАДМ, за рахунок збільшення площ холодильного устаткування, вдосконалений процес роботи з препаратами холодового ланцюга, встановлене сучасне стелажне устаткування, що дозволяє мінімізувати помилки і збільшити продуктивність.
На сьогодні, завдяки новому сучасному майданчику ми можемо забезпечити безперебійний цикл комплектації замовлень для наших клієнтів і доставку від 1 до 3х разів на день в більш ніж 4000 аптек Київської, Чернігівської і Житомирської областей.
Таким чином, новий складський комплекс стає фундаментом довгострокової стратегії розвитку загальної ринкової присутності компанії.
БАДМ, як один з найбільших фармацевтичних дистриб'юторів України упевнений, що завдяки роботі на новому, сучасному майданчику, зможе забезпечити партнерів товарами високої якості з наданням максимально можливого рівня сервісу згідно стандартів GDP.
100.jpg

БаДМ - Ми працюємо для Вас!