НОВИНИ DROGERIE AND PHARMA ІНДУСТРІЇ

У листопаді 2017 року в Києві відбувся масштабний спеціалізований захід, присвячений drogerie and pharma індустрії, який об'єднав в рамках форуму ключових гравців ринку.
Управлінці й топ-менеджери провідних компаній зібралися, щоб обговорити новітні тенденції, оцінити проблематику та перспективи великого фармацевтичного ринку.
Представник компанії БАДМ брав участь у форумі і обговоренні досвіду впровадження кращих маркетинг-практик та інноваційних технологій, здатних при правильному застосуванні підвищити ефективність бізнес-процесів.
Тенденції на сьогодні ось які: об'єм даних, що генеруються, збільшується настільки нестримно, що загрожує перетворитися на лавину; питання про широке використання технологій Big Data в області медицини, охорони здоров'я й фармації, набуває для компаній особливої важливості.
Щоб не відставати від діджітал-світу, необхідне термінове широке залучення дистриб'юторських і фармацевтичних компаній, усього науково-медичного співтовариства до розробки сучасних, новітніх для галузі методів задля аналізу великих і надвеликих масивів даних.
У сучасних умовах, коли система охорони здоров'я стоїть на порозі стратегічних змін й впровадження страхової медицини при введенні медичної реформи, одним з методів вирішення безлічі питань можуть стати технології аналізу великих масивів даних.
Якісні зміни в технологіях зберігання, використання і подальшій обробці зростаючих об'ємів інформації - понад актуальні. Big Data стукає у високі кабінети і відмахнутися від її приходу тепер вже навряд чи вийде.
Новітні досягнення в області аналізу даних дають можливість враховувати все – від дати народження і генетичної складової до корисних і шкідливих звичок, придбаних у ході життя кожного з нас, – і мають бути використані для визначення захворювань та варіантів їх течії, для оцінки ефективності лікувальної програми, для перспектив та об'ємів майбутніх продажів фармацевтичних засобів.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!