БАДМ НАЙКРАЩИЙ ПАРТНЕР СЕРЕД ДИСТРИБ'ЮТОРІВ

Диплом.jpg27 жовтня 2017 у Києві пройшла IV Всеукраїнська конференція «Distribution Master-2017: Майбутнє ринку дистрибуції».
Учасниками заходу стали більш ніж 170 власників і управлінців дистриб'юторських та торгівельно-виробничих компаній, топ-менеджерів, проектних менеджерів й торгівельних представників передових українських компаній, професіоналів всіх підрозділів дистрибуції і їх партнерів (виробників та рітейлерів) зі всіх регіонів України та з-за кордону (Ірландії, Росії, Польщі).
У ході роботи на Конференції її учасники визначили тренди на ринку дистрибуції країни і узгодили рекомендації по успішному розвитку бізнесу. Також на заході були названі нові інструменти підвищення маржинальності дистрибуції, проходив обмін досвідом між учасниками, встановлювалися партнерські стосунки.
На завершення конференції відбулося нагородження Національною В2В-премією Trade-in-ukraine-2017: Кращий партнер року серед дистриб'юторів.
Щоб виявити кращого серед дистриб'юторів і отримати справедливий результат в переддень конференції фахівці компанії Trademastergroup провели телефонне опитування більше 300 виробників з метою визначити кращого дистриб'ютора країни. Переможців обирали по декількох критеріях: Якість команди, Інноваційні технології, Ефективна співпраця, Розвиток логістики та ін.
Також респондентів питали про те, яка компанія є «Кращим експертом ринку дистрибуції України».
За підсумками опиту в трійку переможців премії Trade in Ukraine увійшли компанії БАДМ, БЕРТА Групп і «Савсервіс Столиця». Від імені компанії БАДМ премію отримала Дідковська Юлія Миколаївна.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!