БАДМ НА КИЇВСЬКОМУ ТИЖНІ НАУКИ

Уповноважені особи компанії «БаДМ» виступили на фармацевтичній конференції у Києві. Конференція "Впровадження належних практик у фармації: досягнення, перспективи та проблеми" відбулася 15 листопада 2017 р. у Київському міжнародному університеті. Дана конференція була приурочена Тижню науки в Києві. Захід організував медико-фармацевтичний факультет КиМУ.
З доповідями на конференції виступили:

У конференції взяли участь: голови громадських фармацевтичних організацій, керівники фармацевтичних установ, уповноважені особи виробників, аптек й аптечних складів. Основною категорією слухачів, звичайно ж, були студенти медико-фармацевтичного факультету.
У першій частині конференції виступали доповідачі, які озвучили існуючі проблеми у фармації. Клімов О. І. та Чумак В.Т. звернули увагу на ситуацію, що склалася в Україні, а саме: переривання ланки по забезпеченню якості лікарських засобів в аптеці, наявність в аптеках «продавців» - «першостільників», а не фармацевтів, які повинні працювати відповідно до протоколів і забезпечувати фармацевтичну опіку відвідувачам аптеки.
Друга частина конференції мала ознайомлювальний характер і була адресована як фармацевтичним фахівцям, так і аудиторії студентів. Метою другої частини заходу було продемонструвати широту і різноманітність напрямів, де може працювати фахівець з фармацевтичною освітою. Доповідь Олександри Бахуринськой була присвячена основним аспектам належної практики дистрибуції (GDP). Ганна Луцкіна виступила з доповіддю на тему «Холодового ланцюга».
Наприкінці конференції Олександра Бахуринська побажала студентам обрати у фармації цікавий для себе напрям та приходити на роботу для того, щоб займатися улюбленою справою. Одним з таких напрямків може стати впровадження на підприємстві належної практики дистрибуції (GDP).
Бахуринська О.Р., Кім К.Б.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!