МЕДПРЕДИ ПРО КРАЩУ РОБОТУ

Компанії CONMED, Johnson & Johnson і Teleflex визнані найкращими компаніями-працедавцями на ринку медичних продажів США за результатами щорічного дослідження Best Places to Work, що його проводив портал Medreps. В ході дослідження було опитано 838 кращих співробітників відділів продажів, що працюють на ринку ліків, медтехніки й біотехнологічних продуктів.
Опитування виявило також лідерів в кожному з цих сегментів. На фармринку кращими працедавцями виявилися у категорії «великі компанії» - Johnson & Johnson, з середніх гравців - Regeneron, невеликих - Lundbeck.
На ринку Medical Devices найпривабливіші місця для роботи - Teleflex (серед великих компаній), CONMED (середніх), Accuvein (невеликих).
На ринку біотехнологічних продуктів більшість респондентів назвали компанією мрії Amgen (з великих гравців) і Gilead (середніх).
В рамках дослідження експерти також з'ясували найбільш важливі критерії, що характеризують ідеального працедавця. На думку більшості опитаних медичних представників, (44%), головний критерій – сильна продуктова лінійка. Далі йдуть - фокус компанії на інновації (22%) та наявність в портфелі відомих й визнаних ринком брендів (11%).
Автори огляду в своїх виводах підкреслюють, що медичні представники вважають за краще працювати в компаніях, які постійно удосконалюють якість своєї продукції, займаються науково-дослідною роботою і виводять на ринок інноваційні продукти.

БаДМ - Ми працюємо для Вас!